ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ;

 

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρεία courier. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα λάβετε email με τον αριθμό της αποστολής.

 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

 

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες ενω σε δισπρόσιτες περιοχές 7-10 εργάσιμες ημέρες.

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ;

 

Η διαδικασία αγοράς είναι πολύ εύκολη! 1.Επιλέγετε το προϊόν που σας αρέσει, πατάτε το κουμπί “ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ” και αυτόματα προστίθεται στο “ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ” σας. 2.Ελέγχετε το “ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ” που βρίσκεται πάνω δεξιά. 3.Πατάτε “ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΟΡΩΝ”, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και η παραγγελία σας είναι έτοιμη!

 

ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ;

 

Τα έξοδα αποστολής για αγορές εντός Ελλάδας έως 49€ είναι 3,00€ ενώ για αγορές από 49€ και άνω είναι ΔΩΡΕΑΝ. Σε δισπρόσιτες περιοχές τα προιόντα θα παραδίδονται στο κοντινότερο κατάστημα της περιοχής σας απο 7-10 ημέρες. Η χρέωση των μεταφορικών σε αυτή την περίπτωση θα είναι κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας.

 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ;

 

Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και γρήγορη. Αφού προσθέσετε στο καλάθι κάποιο προϊόν και επιλέξετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής μέλους. Τα στοιχεία που εισάγετε χρησιμοποιούνται μόνο για να διασφαλιστεί η δυνατότητα επικοινωνίας για την αποστολή της παραγγελίας σας.

 
ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ;
 
Ναι, όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στις σελίδες μας βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας και είναι ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ για αποστολή. Όταν ένα προϊόν εξαντληθεί, αυτόματα απενεργοποιείται από τον κατάλογό μας.
 
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ;
 
Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς.
Τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη με όλα τα επιμέρους τμήματα τους και χωρίς φθορές, η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν χωρίς καμία παραβίαση των ταινιών ασφαλείας, με όλα τα προστατευτικά σελοφάν ή polybag απαραβίαστα, σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν ( ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).
Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

α. Απαραιτήτως πρέπει να επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω e-mail στο www.jabags.gr στο τηλέφωνο 210-3222268 και να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρίας μας.

β. το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί

γ. το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

δ. Το χρονικό περιθώριο για οποιαδήποτε επιστροφή είναι 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη, εκτός και αν αποδειχθεί ότι παραδόθηκε άλλο προϊόν από το παραγγελθέν ή ότι είναι ελαττωματικό οπότε τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν την εταιρεία.
 
Loading...